Email Marketing

Support & Beheer

Wij bieden ondersteuning bij storingen in het gebruik van Office 365 en daarmee verbonden (lokale) software zoals Internet Explorer, Outlook, Outlook Web App, Word, Excel, PowerPoint, de Office Web Apps, SkyDrive Pro en Lync.

Office 365 is een innovatie dienst van Microsoft, waar wij en onze klanten heel enthousiast over zijn. Echter, net als bij een eigen omgeving is er vraag naar support en beheer. Relaties kunnen de support van Office 365 tegen een vast bedrag aan ons uitbesteden. Dit abonnement wordt door Veluwe ICT geleverd en voorziet in ondersteuning bij problemen, beheertaken en algemene vragen over Office 365.

Tarieven

Het Office 365 support & beheer abonnement kost € 5,00 per gebruiker per maand op basis van ‘fair use’. U sluit het abonnement af voor al uw Office 365 gebruikers. U sluit het abonnement af voor minimaal 1 jaar, daarna kan het per maand worden opgezegd. Facturatie per kwartaal vooraf op basis van het actuele aantal gebruikers. Indien u niet kiest voor een abonnement zullen de werkzaamheden voor support en beheer op basis van nacalculatie gefactureerd worden. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Wij behouden zich het recht voor om het tarief per kalenderjaar aan te passen.

Beheer

Hieronder vallen gangbare beheertaken zoals het aanmaken of wijzigen van gebruikers, groepen, gedeelde mailboxen, distributielijsten, externe contactpersonen, aliassen en rechten. Het begeleiden van updates valt hier ook onder, behalve updates van SharePoint online.

Algemene vragen

Hieronder wordt verstaan het beantwoorden van korte ‘hoe-moet-dit’ vragen over de Office 365 diensten, het portaal en de hierboven genoemde (lokale) software.

Hoe werkt het?

U belt of mailt naar onze servicedesk met uw vraag of probleem. Wij bieden Office 365 support en beheer door heel Nederland. Dit doen we op afstand via internet met gebruik van geavanceerde software waarmee we kunnen meekijken op uw pc of Mac. Bij updates informeert Microsoft ons als er een nieuwe versie beschikbaar is. Wij stellen als voorwaarde voor dit abonnement dat u ons machtigt als gedelegeerd beheerder.

Niet inbegrepen

Het installeren en configureren van apparatuur van nieuwe gebruikers. Ook functioneel applicatiebeheer in SharePoint online is niet inbegrepen. Bezoeken op locatie zijn niet in het abonnement inbegrepen.